Tilmeld dig Børnerådets nyhedsbrev og høringssvar

Få besked, når der er nyt fra Børnerådet

Nyhedsbrevet giver dig seneste nyt fra Børnerådet og orienterer om Børnerådets aktiviteter.
Børnerådets høringssvar til konkrete lovforslag og retningslinjer inden for børne- og ungeområdet udsendes løbende.Betingelser og vilkår for tilmelding af nyhedsbrev

Tilmelding: Ved tilmelding af nyhedsbreve fra Børnerådet giver du samtykke til, at vi udsender vores nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

Udsendelse: Nyhedsbrevet og høringssvar fra Børnerådet bliver udsendt løbende, når de bliver offentliggjort.

Indsamling af data: Ved oprettelse af e-mail-abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Børnerådet registrerer de oplysninger, du angiver ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til udsendelse af nyhedsbreve.

Afmelding: Du kan til enhver tid afmelde nyhedsabonnementet. Ved afmelding slettes alle oplysninger forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via linket, der er placeret nederst i nyhedsbrevene.

Dine rettigheder: Børnerådet følger loven om behandling af personoplysninger, og du har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Børnerådet har registreret. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand.